HØSTKONFERANSEN 2017

Da har august måned meldt sin ankomst, sommeren er på hell og vi har mange gode sommerminner som vi kan se tilbake på når høsten virkelig kommer. Høsten for oss i Tendenz er blant annet Høstkonferansen, som vi gleder oss masse til!
V16_TSA_vinnershoot_83

Det har aldri vært så mange påmeldinger i løpet av sommeren som i år, så det vil si at programmet dere har fått presentert virkelig har falt i smak. Til dere som ikke har meldt dere på enda, kan dere lese om hva som skjer den 21.oktober på årets Høstkonferanse og melde dere på enten til deres agent eller til følgende mailadresse: lene.herud@tendenz.net

V16_TSA_vinnershoot_82

Christian Mikkelsen
Han har føttene godt plassert i flere leirer og erfaring fra standup, musikalsk humor, improvisert teater og revy! Dette viser seg igjen på scenen når han kombinerer parodier, karakterer og musikalitet med sine treffsikre observasjoner og poenger. Christian har gjort både radio og TV, mange kjenner han nok igjen fra Underholdningsavdelingen og nå sist i Martin & Mikkelsen som har gått på TV denne våren.

V16_TSA_vinnershoot_84

Cecilie’s verden
Cecilie Skog ble den første kvinnen i verden til å nå det høyeste fjellet på hvert av de syv kontinentene og ”de tre polene” Mount Everest, Nordpolen og Sydpolen. Essensen i foredraget er ikke det harde slitet eller prestasjonene i seg selv, men den enorme gleden over å kunne realisere sine største og innerste drømmer. Hva må til for å sette drømmen ut i livet? Hvordan setter man seg bortimot uoppnåelige mål, for så å nå dem? Gled deg til å møte denne bemerkelsesverdige damen på Høstkonferansen 2017!

V16_TSA_vinnershoot_85

Petter Uteligger - 52 dager på gaten
Gjennom sitt foredrag tar Petter Nyquist oss med til en side av Oslo som svært få av oss kjenner til. Vi blir kjent med unike mennesker og deres historier på både godt og vondt. Hvordan føles det å bli stigmatisert og ekskludert fra samfunnet? Hva skjer når elementære behov som omsorg, trygghet og kjærlighet reduseres? Hvordan klarer hjemløse og rusavhengige å finne lyspunkter i en hverdag ofte fylt med motgang? Finnes det varme og medmenneskelighet på gata? Hvordan kan vi som utenforstående vise at vi bryr oss litt mer om de som er rundt oss i hverdagen?  

V16_TSA_vinnershoot_86

På kvelden “rocker” vi oss opp til fest. Vi skal spise god mat, få fantastisk underholdning og avslutter det hele med DJ og fest. 
Teamet for årets Høstkonferanse er "Tendenz will rock you"!

Sammen med våre interne innslag og to dyktige eksterne foredragsholdere, så kan ikke dagen bli annet enn magisk! 

Vi gleder oss til å se dere alle igjen – ha en fin fin sensommer så lenge!